Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /var/www/vhosts/asv-kominy.cz/includes/menu.inc).

Způsoby na nejlepší aranžmá věřejného záchodu

Skoro každý je vědom, že krásný vzhled ve věřejných místech umí konat autentické zázraky, jestli jde o dojem kvality toho místa, a to se týče i věřejných záchodů. Perfektní věřejní záchod, zároveň v hypermarketu a v soukromé firmě, se charakterizuje několika důležitými vlastnostmi. Nezávisle na roční období a hodinu je velmi funkční a pohodlný, vypadá nádherně, úhledně a elegantně.
Proto v průběhu obnovy buď stavby věřejného záchodu rozhodně stojí to za to, investovat v odbornou aranžaci interiéru a vhodné, kvalitní zařízení. K novým trendům aranžmá věřejných záchodů patří přede vším různé novodobé style – např. boho nebo okcitánský.

Rozhodnout se o dobrém designu není vůbec snadný úkol, ale celé štěstí existuje moc nápadů na zařízení a výzdobu různých interiérů – rovněž různorodých věřejných záchodů. Důležité je spojení pohodlnosti s krásným vzhledem, působícím skvělý první dojem – v tomto ohledu docela klíčový je vjem prostornosti (možný k získání díky chytře zvoleným barvám a vyhybání příliš hustých vzorů), dobré, odolné látky a příjemné osvětlení. Stojí to za to, pamatovat, že věřejný záchod nemusí být chirurgický bílý – docela útulně se prezentuje barva smetanová spojená se světlomodrou anebo několika tmavými přílohámi. Koupelny a záchody je i dobré místo na lampy nebo žárovky LED, které zároveň jsou “zelené“, šetří elektřinou a dávají trvalé, silné světlo.

Vybavení toalet
Author: LK&Projekt
Source: www.dom-jednorodzinny.pl
K nejlepším barvám do věřejného záchodu patří všecko, co působí asociace s pořádkém – přede vším rozmanité zimní barvy, například bílá, modrá, světlošedá anebo růžová. Velmi často dobře vypadá také zelená a červená, jestli jsou spojené s bílou, černou buď stříbnou; jsou to efektivně kontrastující barvy. Každá část záchodu by měla být dobře osvětlená – kromě hlavního zdroju světla doporučuje se rozmanité menší svítilny – současně samozřejmě v tomto ohledu je velký výběr nabídek.



Látky používané ve věřejném záchodě musejí být kvalitní, odolné (zejména vůči vodě) a snadné k čistění – docela dobře fungují různé druhy keramiky koupelnové, tř. obklady, terakota anebo mozaika. Návrhy koupelnového zboží jsou tak široké, že asi každý může najit něco dobrého pro jakýsi věřejný záchod, a to se týče nejenom dlaždic, ale i nutného vybavení – například trefných dřezů anebo osoušečů rukou, které bezproblémově můžou fungovat asi každý den velké množství lidí.