Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /var/www/vhosts/asv-kominy.cz/includes/menu.inc).

Užitečné vybavení pro věřejné záchody – co nejlépe zapamatovat

Nejvhodnější zařízení působí, že každý zákazník je spokojen, a v samém záchodě držení pořádku je docela snadné, ale v současné době stojí vědět, že věřejné záchody v otevřených prostorech vyžadují někdy docela odlišné vybavení, než to které je v stavbách. Je to výrazné např. během léta v zábavních parcích nebo festivalech, kde docela nejednou do záchodů se dostává nechtěný hmyz a pavouci. Z zřejmých důvodů vosy, noční můry a mouchy není pohled, který zákazníci mají rádi.


osoušeč rukou
Author: Bradley Gordon
Source: http://www.flickr.com
Celé štěstí, dnes každý zprávce věřejného záchodu může bez potíží koupit přislušenství, jež pomůže vyřešit tento problém. Likvidátory hmyzu je dobrý a vhodný způsob na omezení množství můr a ostatního hmyzu. Fungují přede vším díky svoje konstrukci, které má tvar lampy s klecí, dodatečně často obsahuje lepidlo, a láká hmyz ultrafialovým světlém. Dnes stojí to za to, vědět, že nejsou také škodné pro lidí, a z tohoto důvodu se je často používá ve ohromných továrnách, třeba v jatkách, rybárnech, lihovarech anebo dokonce také v kuchyni v restauracích.

Likvidátory jsou docela účelným řešením, o čem svědčí vysoká poptávka a názory uživatelů. Určitě likvidátory hmyzu nejsou přizpůsobené jedině pro obrovské továrny a záchody v otevřeném pokoje – na trhu jsou nejednou nárhované menší lampy, diskrétní a skvělé fungující v menších místech. V soudobých věřejných záchodech nejednou jsou velmi hodnocené elektrické přístroje, díky kterým klienti můžou honem a hygienicky osoušet ruce . Určitě je to možné přede vším v těch záchodech, které jsou už v mnohých stavbách – třeba na plovárně nebo v hotelu.


hygienické zařízení
Author: SCA Svenska Cellulosa Aktiebolaget
Source: http://www.flickr.com
Automatický osoušeč ruk to dává možnost a je často doporučený odborníky; nejlepší modely dokonce ušetří mnoho peněz, pokud je přírovnat s tradičními jednorázovými ručníky. Nejlepším nápadem bude podívat se na rozmanité nabídky osoušečů rukou a názory zákazníků – šance, že vybavení bude v tom případě fungovat přes dlouhou dobu a správně, jsou velice vyžší. Automatický osoušeč rukou omezí rovněž časté uklízení podlah po mokrých papírových ručnících a množství odpádků nechaných zákazníky, a není škodný ekologicky, protože k jej následkům patří menší poptávka po papíru, malé množství oxidu uhličitého a zmenšený vývoz odpadu.