Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /var/www/vhosts/asv-kominy.cz/includes/menu.inc).

Nutné vybavení věřejných hotelových záchodů – proč stojí brát v úvahu fény na vlasy

Pro ohromný počet kupujících klíčovým znakém kvality hotelu je stav a zařízení záchodu. Nejkvalitnější záchody jsou nejen uklizené, ale rovněž velmi funkční a krásné. Proto během budovy záchodu, věřejného anebo hotelového, nejlépe vědět že dnes nejlepší účinky jsou dosažitelné díky dobrému přizpůsobení zařízení.
Komfortní věřejný záchod a koupelná v penziónu to nejen prostor, hezká keramika koupelnová a dokonale fungující sanitární zařízení. Především v hotelech (a rozhodně dalších přechodných ubytováních) zákazníci nejednou si přejou vlastnit dost místa na zavěšení oblečení buď možnost rychlého vysoušení ruk a vlasů. Zásobníky toaletního papíru anebo mýdla je
koupelna
Author: Kaldewei
Source: Kaldewei
rozhodně nezbytnost, ale kromě nich anebo elektrických sušičů rukou stojí brát v úvahu rovněž hotelové fény na vlasy. Zákazník díky tomu nemusí brát na zájezdy vlastní vysouseče vlasů. Takové fény se označují tím, že nejčastějí jsou trvalé připevněné do zdi nebo jiného zařízení záchodu; kromě toho velice se nelíší od obvyklých vysousečů.

Dva podstatní druhy fénů na vlasy jsou hadicové a pistolové fény – odlišují se hlavně parametry. Hadicové jsou odolnější a jsou lepší, když majitel se obává poškození kvůli častému používaní buď akcí vandalů; kdežto hlavním přednosti pistolových fénů je jejích nevelký rozměr. Použití a instalace hotelových fénů je docela snadné a okamžité, a v dnešní době výrabí je rozmanité značky v asi všech designerských verziích – díky tomu skoro každý najde něco vhodného pro svůj hotel, penzión anebo věřejný záchod. V moderních záchodech a koupelnách skvělým nápadem jsou kontrastující barvy – např. bílá, stříbrná buď zelená.



Žáden druh fénů nemůže se nacházet v bezpostřední blízkosti tekoucí vody – je to docela vážná chyba, která může vyvolat nehodu. Kvůli používaní elektřiny nejlépe zvolit pouze ty hotelové fény na vlasy, které se charakterizují vysoukou úrovní ergonomie. Cílem fénů je účelné vysoušení vlasů – z tohoto důvodu díky nejlepším fénům sušení vlasů by nemělo trvat dlouhý čas. Kromě efektivnosti fénů velice klíčový činitel, který stojí brát v úvahu je odolnost. Životnost ve velkém měřitku působí kov, ze kterého jsou tvarované fénové spirály – v některých nejlevnějších modelech můžou se hned přetopit. Nejkvalitnější hotelové fény na vlasy můžou fungovat bez potíží přes mnoho sta hodin. V ohledu značek, rozměrů a designů fénů zákazníci mají široký výběr nabídek – určitě stojí to využít.